Despre inchirierile auto

Posted on January 13, 2017 By

O masina este esentiala atunci cand nu ai una si trebuie sa te deplasezi intr-o anumita zona si intr-un anumit interval de timp. Taxi-ul se exclude, costa mai mult. Trenul/autobuzul ajung mai greu si deseori au intarzieri. Asa ca cea mai convenabila miscare ar fi sa inchiriezi o masina.

De preferat este s-o inchiriezi din timp, astfel o sa ai increderea ca ai masina asigurata si n-o sa mai fie nevoie sa completezi actele pe fuga si nici sa-ti alegi o masina din cele ramase. Inainte de a inchiria o masina trebuie sa verifici firma de la care o alegi si daca firma are review-uri slabe atat pe net cat si din auzite…n-o alege.

Alege o firma serioasa, o firma cu vechime si clienti, o firma cu o experienta vasta si cu review-uri bune. O firma ca cea de mai sus are intotdeauna masini perfecte care iti vor satisface nevoile oricand, fie ca esti un tanar de 22 de ani, fie ca esti un familist convins sau un om in varsta.

De asta nu trebuie sa va bazati pe firmele care au masini vechi si foarte uzate si cu un numar mic de muncitori, muncitori fara prea multe cunostinte din acest domeniu. Trebuie sa verificati si polita de asigurare, evitand astfel posibilele nereguli cauzate de aceasta.

inchirierea unei masini se face, de obicei, cu o garantie. Bine, garantia difera de la firma la firma si de la model de masina la model de masina. Unele firme aplica livrarea la locatia dorita de tine, ceea ce este foarte bine.

Tu trebuie sa ai peste 21 de ani. Daca ai intre 21 si 26 de ani s-ar putea sa se aplice o taxa mica de sofer tanar.  De obicei, documentele pe care trebuie sa le ai la tine sunt: cardul de credit, act de identitate si permisul de conducere.

Auto