Combaterea rozatoarelor

Posted on January 15, 2017 By

Nu sunt de acord cu violenta impotriva animalelor, dar nu pot sa aud de nici un fel de rozatoare. Pentru ca m-am confruntat de curand cu o astfel de problema, vreau sa va povestesc cateva aspecte pe care ar trebui sa le aveti in vedere atunci cand sunteti intr-o situatie asemanatoare cu a mea.

In primul rand vreau sa va spun ca este o idee pe care nu o sustin atunci cand vorbim de combaterea acestora prin metode proprii, exista specialisti care sunt instruiti special pentru astfel de cazuri.

Va spun acest lucru, deoarece o posibila infestare de la sobolani este o problema serioasa, pentru ca sunt purtatori ai unor boli cu care nu e de joaca. Revenind la problema mea, eu detin un depozit in Bucuresti, si dupa cum se stie sobolanii sunt atrasi de spatiile inchise, intunecate, unde exista umezeala sau surse de mancare.

Si ca un facut, eu indeplinesc ambele criterii, este vorba de un depozit pentru furaje, tarate si altfel de produse de acest gen. Stiam ca este predispus unor astfel de inamici, dar timp de un an nu am avut nici o problema.

Pana cand intr-o iarna, am mers si am vazut cum un sfert din produse prezentau gauri. De indata am sunat un prieten care stiu ca s-a confruntat cu aceeasi problema, si care stiu ca a apelat la o o firma pentru deratizare Bucuresti, fiind foarte multumit.

In mai putin de o ora, acestia au sosit si dupa ce am eliberat depozitul, reusind sa salvez mai mult de jumatate din produse si le-am transportat in alta parte s-au apucat de treaba.

Au trecut aproximativ doua luni de atunci, si desi nu am mai avut problema, ma gandesc cam intr-o luna sa ii chem din nou ca masura de preventie, ca sa nu mai fiu in situatia de a pierde din produsele depozitate.

Sfaturi